Ines Nerina
Diabetes & Lifestyle

Glicemii fabuloase și în 2023!

Glicemii fabuloase și în 2023!

A mai trecut un an plin de provocări, iar pentru noi, persoanele cu diabet, una dintre aceste provocări rămâne în continuare controlul glicemiilor. Vreau să te felicit că ai reușit să faci asta zi de zi și că acum putem sărbători împreună această reușită. Indiferent de glicatele pe care le-ai avut anul acesta, efortul este le fel de mare. Cheers to all the strong diabetics out there! 

Și mai pe românește, să ciocnim paharul pentru toate persoanele cu diabet care sunt puternice zi de zi și fac o treabă minunată în controlul glicemiilor!

Ca la final de an, tragem linie și ne amintim de toate momentele frumoase, lucrurile pentru care suntem recunoscători și zâmbim la gândul celor dragi care ne-au fost alături. Iar imediat după asta, vine lista cu planuri pentru noul an. Vreau să nu uiți să treci pe lista de rezoluții SĂNĂTATEA! Propune-ți ca în 2023 să mergi la diabetolog o dată la 3 luni, să faci cel puțin două internări de zi și să adaugi pe listă câteva obiective diabetice: scăderea glicatei, scăderea în greutate, reglarea glicemiei, etc.

Nu uita că diabetul este alături de noi non-stop, fără să fie nevoie de o ocazie specială. Oferă-i atenție, grijă și aveți toate șansele să vă înțelegeți bine tot anul. Pentru acele momente când te cerți cu diabetul tău sau nu te ascultă, nu uita să apelezi la ajutor: diabetolog, nutriționist, farmacie, ONG, psihoterapeut, prieten.

Bun, pentru că oficial mai sunt doar câteva ore până la petrecerea de Revelion, fetelor am o propunere de ținută personalizată pentru noi. Piesa de rezistență este o rochie bling-bling, accesorizată cu tocuri aurii, clutch și cercei aurii. Iar pe partea de must-have diabetic recomand portjartiera pentru pompa de insulină. E incredibil de sexy pentru că este din dantelă și foarte utilă pentru purtat pe sub rochie, având bandă de fixare de cauciuc. Buzunarul croit special pentru pompa de insulină face acest accesoriu must-have-ul anului 2023. Poți accesoriza pompa cu un sticker colorat care va scoate deviceul din banal. Așa se transformă un aparat medical într-un adevărat accesoriu. Dacă purtați senzori de glicemie, un accesoriu util este plasturele de fixare. Așa poți dansa liniștită toată seara fără să îți mai fie teamă că ți se dezlipește senzorul de piele.

Portjartieră pompă Bej: https://inesnerinafashion.com/portjartier-cu-buzunar-pentru-pompa-de-insulina-bej/

Sticker colorat pentru pompă: https://inesnerinafashion.com/sticker-floral-pompa-de-insulina/

Plasture pentru senzori: https://inesnerinafashion.com/plasturi-pentru-senzori-de-glicemie/

Acestea fiind spuse, tragem cortina anului 2022, și ne uităm cu speranță către 2023! Vă doresc tuturor un sincer la mulți ani, multe bucurii și sănătate, iar eu vă pregătesc materiale și content diabetic din belșug în noul an.

You Might Also Like...