Ines Nerina
Diabetes & Lifestyle Projects

Totul despre POMPA DE INSULINA: Schimbarea setului de infuzie

Astăzi este mai puțină informație și mai multă practică pentru că schimbăm setul de infuzie la pompa de insulină. Haideți să vedem de ce avem nevoie și care este procedura. Orice pompă de insulină își livrează insulina prin acest furtunaș care este inserat în piele. Setul de infuzie este compus din două componente: cateterul și rezervorul de insulină 

Nu este  nevoie de foarte multe instrumente în afară de cele două, specificate mai sus, mai avem nevoie de un serter care face inserția cateterului în piele.

Pompa te avertizează cu 20 de unități înainte să se termine rezervorul. În acest fel, știm că ar fi cazul să luăm în considerare schimbarea setului de infuzie. Ai libertatea totală să schimbi setul de infuzie în orice moment, nu trebuie neapărat să aștepți să se golească total rezervorul de insulină. Prin urmare, pompa nu te obligă să o schimbi neapărat la un anumit moment.

Ca să face acest lucru, intri în meniul principal, apoi în Reservoir & Set, iar de acolo pașii sunt explicați în videou de mai jos.  

You Might Also Like...