Ines Nerina
Diabetes & Lifestyle

Voluntar în tabăra Yuppi

Nu cred că există lucru care poate să mă emoționeze mai tare decât acele momente în care interacționez cu alți copii sau tineri cu diabet. Tabăra Yuppi a reprezentat pentru mine, unul dintre cele mai frumoase episoade ale acestui an. Am făcut parte din povestea Yuppi, fiind voluntar și având șansa ca timp de o săptămână să îmi ofer din timpul, energia și dragostea mea copiilor și tinerilor cu diabet. Unele experiențe trebuie trăite ca să poată fi înțelese. Am trăit clipe de neuitat alături de toți oamenii minunați de acolo. Tabără Yuppi se bazează pe terapia prin experiență, asta însemnând că nu se pune accentul pe boală, ci pe activitățile de recreere care să îi ajute pe participanți să uite de diabet. Printre activități se numără călăritul, cățăratul, tir cu arcul, lucru manual, canotaj și multe alte jocuri, toate acestea punând accentul pe sentimentul de reușită. În ciuda oboselii și eforturilor din culisele organizării unui astfel de proiect, totul a meritat pentru acele zâmbete și îmbrățișări venite din partea copiilor și părinților.

Dacă simțiți că vreți și puteți să investiți din timpul și energia voastră altora, vă încurajez din inimă să vă implicați în voluntariat pentru că satisfacțiile umane sunt atât de mari, încât simți că îți crește inima de bucurie. Vă las mai jos și varianta video în care vă povestesc mai multe despre tabăra Yuppi. Dacă vreți să aplicați ca voluntar, dar și ca participant, accesați linkul următor www.yuppicamp.ro

*toate aceste fotografii au fost preluate de pe pagina oficială de Facebook a Asociației Yuppi, iar părinții copiilor și-au oferit acordul pentru a fi publice.

You Might Also Like...