Ines Nerina
Diabetes & Lifestyle

Vreau să fiu influencer. De ce?

Nu e foarte cert sensul acestui termen, dar aparent mulți îl critică. În contextul în care acest „titlu” are  o conotație negativă, eu vin în față și spun că îmi doresc să fiu unul. De ce?

Pentru că vreau ca într-o zi, să vii la mine și să îmi spui că eu am fost motivul pentru care tu nu ai renunțat la lupta pe care o duci zi de zi cu diabetul tău.

Vreau să fiu influencer pentru ziua aia în care tu, cel care te confrunți cu obstacolele vieții vei găsi o infuzie de pozitivism în storyurile mele puerile și că energia mea a reușit să îți dea o stare bună.

Vreau să fiu influencer pentru acel moment în care tu vei renunța la felia aia de pizza și vei face una din rețetele mele doar pentru că ți-am făcut poftă.

Vreau să fiu influencer pentru a stoarce tot ce-i mai bun din internetul ăsta și să creez conținut care să îți facă plăcere să îl consumi.

Vreau să fiu influencer pentru că îmi doresc ca vocea mea să conteze și să facă diferența într-o zi, iar pentru asta voi munci zi de zi, punându-mi la bătaie toate resursele, sufletul și responsabilitatea.

You Might Also Like...