Ines Nerina
Uncategorized

Cum „Te iubesc” se transformă în „Mă iubesc”

Îmi place yoga pentru că e o altă formă de sport… e un fel de sport al minții, sufletului, în timp ce toți mușchii lucrează intens. Deci e conexiunea perfectă dintre corp, minte și suflet.

Îmi place că timp de două ore reușesc să stau departe de telefon (asta doar dacă nu sună alarma senzorului care mă avertizează că urmează să fac hipo). Dar în afară de această mică distragere care e cumva datorată prietenului meu dulce care mă mai trage de mânecă atunci când vede că îl ignor, orele de yoga sunt singurele momente în care sunt efectiv în momentul prezentului.

Astăzi la începutul clasei mi-am setat o intenție: să fiu prezentă și să mă deconectez nu doar de telefon, ci și de gândurile inutile care, uneori, își iau libertatea de a ocupa prea mult din mintea mea. Azi am realizat ceva absolut nou și fantastic pentru mine… La momentul de meditație mi-am pus ca scop să fiu complet în momentul prezentului, să nu mă las distrasă de absolut nimic și să îmi dresez mintea să fie aici.

Dar cineva îmi tot intra cu forța în gânduri și eram cumva supărată că nu voiam să o las să mă perturbe, fără să îmi dau seama cine era de fapt acea persoană. Am încercat să o dau la o parte și să o ignor până când, la un moment dat, antrenorul ne spune să lăsăm grijile la o parte și să simțim iubire.  Iar în clipa aceea, persoana care era în gândurile mele cu forța îmi șoptește „Te iubesc”… sau nu! Stai! Eu spun de fapt „Te iubesc”… sau ea îmi spune mie „Te iubesc”?

Cine era, de fapt, acea persoană? Eram eu însămi care pentru prima dată mi-am spus mie „Te iubesc” și am simțit-o până în adâncul sufletului. Așa cred că am descoperit real iubirea de sine, după care o căldură fizică mi-a inundat corpul și am simțit liniște și calm. O iubire pură pe care nu mi-o imaginam să fie așa. Eu știam că iubirea e acel sentiment care îți face inima să palpite, corpul să tremure, glicemia să sară. Dar, nu… iubirea asta era pură și calmă. A fost cel mai sincer „Te iubesc” din viața mea… dar și cel mai greu de accesat.

Namaste!

You Might Also Like...

 • Diana
  January 9, 2019 at 11:05 pm

  M-a ajuns la suflet mesajul tău; ai o voce asa de calda. Îți mulțumesc!

  • Ines Nerina
   January 10, 2019 at 8:57 am

   Multumesc :*