Ines Nerina
Diabetes & Lifestyle

Cum se schimba cateterul la POMPA DE INSULINA

Recent am trecut pe pompa de insulină, așa că încep seria de articole și videouri legate de acest subiect cu un tutorial despre cum schimbăm setul de infuzie.

Eu am pompa Medtronic Paradigm 715 pe care am obținut-o prin casa de asigurări. Voi discuta pe larg și acest subiect despre cum se obține în mod gratuit acest dispozitiv genial. Eu, personal, mă declar foarte mulțumită de pompă, în sensul că are multe funcții incredibile care îmi permit un control glicemic mai bun. Nu aș putea să fac niciodată prin penuri ce fac cu pompa, motiv pentru care deocamdată nu aș vrea să mă întorc la injecții.

Sunt multe aspecte noi acum, viața mi s-a schimbat mult de când am pompa și chiar aș vrea să vă povestesc pe larg toate lucrurile despre ea. Așa că voi face postări multe cu și despre viața meu nouă cu fir.


Operațiunea asta trebuie făcută o dată la 3 zile. În acest conținut video vă voi arăta cum se schimbă setul de infuzie, adică acel cateter cu rezervorul de insulină. Așa că dă click pe imaginea de jos sa vezi materialul video.

You Might Also Like...