Ines Nerina
Diabetes & Lifestyle

Cum imi organizez Diabetul

Hey, hey, dulcinei! Am postat acum ceva timp pe Youtube un video în care vă arăt pe larg cum îmi organizez eu toate proviziile ce țin de diabet și tocmai am realizat că nu l-am mai postat și pe blog. Așa că vă las mai jos materialul video la care am lucrat foarte mult și de care sunt extrem de mândră. Îmi doresc să vă inspir și pe voi să vă transformați diabetul într-o preocupare care să vă facă plăcere, să vă doriți să îl înfrumusețați așa cum știți voi mai bine.

 

 

You Might Also Like...

 • Alex Agape
  February 20, 2018 at 9:15 pm

  Ines!!!!
  Cand am vazut pe Facebook link catre blogul tau am zis ca nu e posibil sa fie aceeasi Ines. Nu are cum!
  Am aflat cu entuziasm ca da, este vorba despre fosta mea colega din gimnaziu, si apoi cand am vazut ca ai diabet nu mi-a venit sa cred… Este intr-adevar o boala foarte grea, si apreciez foarte mult usurinta cu care vorbesti despre ea! Imi place faptul ca l-ai acceptat intru totul ca si parte din viata ta. Chiar te apreciez pentru puterea de care dai dovada, desi sunt constient ca in spatele zambetului tau se ascund multe multe luni de lupta.
  Ce pot sa iti urez? Sa fii la fel de zambitoare si deschisa catre lucruri noi, niciodata sa nu lasi diabetul sa te doboare si mult succes cu blogul in continuare! 🙂

  Cat despre accesoriile tale, trebuie sa recunosc ca gentuța aia rosie e super tare! 🙂

  Take care!

  • Ines Nerina
   February 22, 2018 at 3:20 pm

   Alex, m-a emotionat mesajul tau. Greul e dat doar celor care pot sa duca, nu-i asa? Te cuprind cu drag si iti multumesc din suflet pentru incurajari!