Ines Nerina
Projects

Festival Look #Afterhills

Aflat la prima ediție, festivalul Afterhills a avut loc la Iași în perioada 23-25 iunie 2017. Nu știu cum a perceput publicul, dar eu l-am simțit ca o gură de aer pentru comunitatea ieșeană. Aveam mare nevoie de astfel de evenimente, având în vedere că suntem un oraș universitar, iar tinerii de aici nu au avut până acum un festival reprezentativ.

De la artiști până la organizare, totul a fost excepțional, atmosfera fiind așezată sub semnul magicului. Chiar dacă prima zi a fost marcată de un eveniment neplăcut – vremea capricioasă a anulat concertele- overall, Afterhills a fost un real succes. Scena principală a fost de un design deosebit, iar artificiile nu lipseau de la niciun performace. Scena tehno i-a unit pe pasionații de muzică tehno, în timp ce Silent stage oferea o experiență unică celor care doreau să danseze pe muzică la căști. Iubitorii de reggae își găseau locul în colțul destinat muzicii preferate. Dacă rămâneai fără baterie și nu mai puteai să postezi selfie-uri, Charing point-ul era salvarea tuturor internauților. Printre multele puncte de atracție de pe platou se numărau Fotografiile Funny la minut, Gradina Flora Studio care te îmbăta cu un miros puternic de lavandă, Bean Bags lounge oferit de Palas, sculpturi în gheață și hamace suspendate.

 Nu mai are sens să menționez cu câtă nerăbdare aștept următoarea ediție,  dar până atunci haideți să vă spun cu ce m-am îmbrăcat. Festival look-ul pentru mine trebuie să fie definit de confort, în primul rând, și funcționalitate. Așa că nu au lipsit ochelarii de soare, pălăria și crema de protecție 50. Un crop top și o pereche de pantaloni de imitație de piele m-au făcut  să pot dansa toată ziua și toată noaptea. Accesorii cât mai puține și un ghiozdănel mic în care mi-am luat glucometrul, pen-urile și mâncarea cântărită.  Nu pot să nu vă zic și de prietenul meu cel mai bun, diabetul. L-am luat cu mine, evident, iar lucrurile au mers ca la carte. L-am controlat mai des ca de obicei, i-am dat mai puțină insulină și m-a ascultat perfect.

 

 

 

You Might Also Like...