Ines Nerina
Projects

DIY Fancy Chair

Vin cu un prim proiect DIY (do it youself) tocmai pentru că îmi place mult ideea asta de a readuce la viață un lucru vechi. Subiectul de astăzi este acest scaun de bucătărie lipsit de stil. Recent îmi căutam un scaun frumos și feminin pentru birou și nu găseam nimic care să îmi placă în mod excepțional, dar când colo el era chiar sub nasul meu.

Așa că nu am stat prea mult pe gânduri și am fost la primul magazin de profil să cumpăr o vopsea albă pentru toate suprafețele și m-am pus pe treabă. Operațiunea nu a durat mai mult de o oră, iar rezultatul este pe gustul meu. Nu este nimic complicat, doar trebuie să respecți ceea ce scrie pe vopsea. Ca de exemplu, suprafața trebuie bine degresată înainte de vopsire, iar între cele doua straturi de vopsea se lasă un timp de uscare

Pe instrucțiuni zice 24h, dar vă zic că după doar 3h era uscat complet. Recomand utilizarea unor mănuși dacă nu vreți să vă alegeți cu o oja permanentă! Dincolo de asta, e și o activitate terapeutică să pictezi ca în copilărie în timp ce asculți muzica preferată. De reținut faptul că vopseaua are un miros destul de înțepător, așa că nu e prea confortabil să faci asta în casă (eu l-am vopsit pe balcon).Iar la final am stilizat scaunul cu o pernuță decorativă și i-am agățat un șirag de mărgele.

You Might Also Like...