Ines Nerina
Uncategorized

Mallya – dispozitivul smart care ține jurnalul dozelor de insulină

 Diabetul afectează peste 465 milioane de oameni din întreaga lume. Majoritatea trebuie să facă trei sau chiar patru injecții de insulină fiecare zi și să țină jurnalul dozelor. Viața agitată de zi cu zi poate face lucrurile mai complicat de ținut minte.    

Astăzi datorită dispozitivului Mallya dozele de insulină sunt mult mai ușor de ținut minte. Mallya este un dispozitiv smart care se atașează pe penul de insulină. Doza tipul de insulină data și ora injectării sunt automat înregistrate de dispozitiv, iar Mallya transferă toate aceste date pe telefon cu ajutorul tehnologiei Bluetooth astfel permite accesul și la medic și la aparținători să poată vedea datele din aplicație. Devizul este compatibil cu penurile de insulină FlexPen, KwikPen și Solo Star.    

Una dintre cele mai mari frici diabetice a fost pentru mine să nu încurc penurile de insulină și să nu fac din greșeală insulină rapidă în loc de insulină lentă. Din fericire nu am pățit lucrul acesta când făceam insulina cu penurile, dar în fiecare zi mă îngrijora faptul că pot să comit eroarea asta la un moment dat.  Chiar dacă eu nu am pățit-o, am trăit alături de voi momente dificile pentru că foarte multe persoane din comunitatea cu diabet mi-au scris că au încurcat penurile și nu știu ce sa facă. 

Atunci primul lucru care mi-a venit în minte a fost Mallya, dispozitivul smart care ține jurnalul dozelor de insulină. Rău îmi pare că nu l-am descoperit mai devreme să mă pot bucura de liniștea pe care ți-o oferă dispozitivul acesta micuț, dar foarte bun. Așa nu mai ai emoții că nu mai știi ce insulină ți-ai făcut sau dacă ai făcut sau nu insulina bazală.

Mallya se găseste pe site-ul https://cgmdiabet.ro/categorie-produs/mallya/

You Might Also Like...