Ines Nerina
Projects

The Secret Street of Paris #outfit

Toamna și-a intrat în drepturi, iar asta ne face să trecem de la hainele lejere la cele mai groase. Din punct de vedere vestimentar, anotimpul ăsta e cel mai generos când vine vorba de combinații. Așa că vin cu prima propunere de outfit pentru toamnă. În partea de sus, un pulover pe gât din cașmir și o geacă de piele, iar în partea de jos o fustă mini și o pereche de botine până la gleznă.

Decorul de astăzi este unul inedit pentru că, așa cu o sugerează și titlul, este ferit de turiști. Am tot spus-o, și o repet, că ador orașul ăsta, însă este un pic cam greu să te bucuri de el cu atât de mulți turiști. Așa că, misiunea mea, cât stau la Paris, este să caut acele străduțe și locuri deosebite care rămân necunoscute publicului larg.

Square de Montsouris este o stradă mică și îngustă pe care se află numai case, asta fiind foarte rar. Iar ceea ce o face o „stradă secretă” este faptul că, deși este chiar în mijlocul Parisului, nu găsești urmă de turist aici.

[EN] It’s autumn outside and this gives us the chance to change our outfits. From the fashion point of view, this season is the most generous when it comes to combinations. So this is my first fall outfit for this year. At the top, a cashmere turtleneck sweater and a leather jacket, and at the bottom a mini skirt and a pair of ankle boots.

Today’s background is unique because, as the title suggests, it is deserted by tourists. I have said it many times, and I repeat it, I adore this city, but it’s a little hard to enjoy it with so many tourists. So my mission, during my stay in Paris, is to look for those streets and special places that remain unknown to the foreigners. Square de Montsouris is a small and narrow street on which there are only houses, which is very rare. And what makes it a “secret street” is that although it’s right in the middle of Paris, you cannot find a trace of tourist in here.

Outfit: Divided leather jacket

Cashmere turtleneck 

Mini skirt

H&M ankle boots

Location: Square de Montsouris, Paris

Photo credits: Filip H.

 

You Might Also Like...